Ecom Webin puhelinsovellus

Ecom Webin puhelinsovellus on puhelimeen asennettava ohjelma, joka nopeuttaa Ecom Webin perustoimintojen käyttämistä älypuhelimella. Ohjelman voi ladata Google Play Storesta ja App Storesta.

Sisäänkirjautuminen ja päävalikko

Ecom Webin käyttöön tarvitaan asiakasnumero, käyttäjätunnus ja salasana. Yrityksen pääkäyttäjä luo tunnukset Ecomin käyttäjätunnusten hallinnassa (kts. Ecom Webin käyttöönotto).

Kun Ecom Webi sovellus pyytää käyttäjätunnusta ja salasanaa ensimmäisellä käyttökerralla. Ecom Webi -sovellus muistaa käyttäjätunnuksen ja salasanan, eli seuraavalla käyttökerralla se on kirjautunut sisään automaattisesti ja avautuu suoraan päävalikkoon.

 

ecom_webi_kirjautuminen.png

Uloskirjautuminen

Jos Ecom Webi -sovelluksen halutaan unohtavan tallennettu käyttäjätunnus ja salasana, sovelluksesta voidaan kirjautua ulos päävalikkonäkymän oikeassa ylänurkassa olevasta uloskirjaus-napista.

 

Lähetteet

Ecom Webi -sovelluksessa voi muokata ja luoda lähetteitä. Lähetteen tiedot päivittyvät automaattisesti Ecom Webin palvelimelle  ja ovat näin myös suoraan Ecomin noudettavissa. 

 

ecom_webi_l_hetteet.png

Lähetteen perustietoihin syötetään työn perustiedot kuten kohde, asiakas ja projekti, työn toimituspäivä ja työn kuvaus.

 

ecom_webi_uusil_hete.png

Lähetteen perustiedot

 

Läheterivit

Lähetteelle voidaan lisätä tuotteita kohdasta Rivit. Lähetteen tuoterivejä voi hakea tuoterekisteristä tai lähetteelle voi lisätä oman tuotteen. Tuotteita voidaan tuoda lähetteelle myös skannaamalla tuotteen viivakoodi.

 

ecom_webi_l_heterivi.png
Läheterivit (tuotteet)

 

Palkkatapahtumat

Uuden palkkatapahtuman voi syöttää valitsemalla päävalikosta Palkkatapahtumat. (kts. Palkkatapahtumien syöttäminen Ecom Webissä)

 

ecom_webi_palkkatapahtumat.png

Palkkatapahtuma voidaan kohdistaa myös suoraan lähetteelle kohdasta Lähetteet. Lähetelistalta valitaan lähete, johon palkkatapahtuma halutaan kohdistaa. Vetämällä lähetteen kohdalla vasemmalle aukeaa Palkkatapahtuma, Työlaskuri ja Tuoterivi toimintojen pikakuvakkeet.

 

ecom_webi_palkkatapahtumat_l_hetteelle.png

 

Lähetteelle voidaan kohdistaa palkkatapahtumia suoraan painamalla toimintoa Palkkatapahtuma. Palkkatapahtuman yläosassa on lähetenumero, johon kirjattava palkkatapahtuma kohdistuu. Palkkatapahtumalle voidaan lisätä palkkalaji, aloitus- ja lopetuspäivä, aloitus- ja lopetusaika, määrä sekä muistio. 

 

ecomwebi_palkkatapahtuma.png

 

Uusi palkkatapahtuma voidaan lisätä lähetteelle joko valmiina painikkeesta Lisää valmiina tai keskeneräisenä. Lisää keskeneräisenä vaihtoehto aukeaa Lisää valmiina painikkeen vieressä olevasta pienestä nuolesta.

 

Työnseuranta – ajastin ja paikkatieto

Ecom Webi -sovelluksesta voidaan käynnistää ajastin ja paikkatiedon keräys valitulle työlle. Seuranta käynnistetään valitsemalla haluttu työ (lähete). Vetämällä valittua lähetettä vasemmalle aukeaa Palkkatapahtuma, Työlaskuri ja Tuoterivi toimintojen pikakuvakkeet. Työlaskuri käynnistää työnseurannan.

 

ecom_tuntilaskuri.png

Työnseuranta (ajastin) on käynnissä.

 

Paikkatietoseurata saadaan kytkettyä päälle sovelluksen asetuksista kohdasta Paikannus.

 

ecom_webi_asetukset.png

 

Ecom Tiedostopilvi

Ecom Tiedostopilvi on lisäpalvelu kuvien ja muiden tärkeiden tiedostojen tallentamiseen helposti ja turvallisesti. Ecom Webi Android-sovelluksella kuvat voi tallentaa suoraan työmaalla oikealle lähetteelle.

 

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk