Laskun lähetys sähköpostilla

Lasku voidaan lähettää asiakkaalle suoraan Ecom taloushallinnosta sähköpostilla. Lähetysasetukset löytyy, kun avaat laskun esikatseluun ja valitset yläpalkista "Sähköposti".

 

1. Lisää lähettäjän sähköpostiosoite

2a. Välityspalvelimeksi suosittelemme käyttämään Ecomin välityspalvelinta. Vastaanottaja saa silloin sähköpostin osoitteesta no-reply@ecom.fi.

2b. Jos haluat lähettää sähköpostin omasta Google-tilistä, voit valita Oma sähköpostipalvelin ja täyttää kenttiin alla olevat tiedot:

Osoite: smtp.gmail.com

Portti: 465

Käyttäjätunnukseen oma sähköpostiosoite ja salasanaksi "sovelluksen salasana". (huom. "vähemmän turvalliset sovellukset"-vaihtoehto ei toimi Gmailissa enää vuoden 2022 jälkeen.) Lue Googlen ohje: Sisäänkirjautuminen sovellusten salasanalla

mceclip0.png

3. Viesti-kenttään kirjoitettu teksti ei tallennu, joten siihen voi kirjoittaa jotain, joka koskee esimerkiksi tätä kyseistä laskua.

4. Jos haluat, että sähköpostissa on aina joku tietty teksti, voit kirjoittaa sen allekirjoituskenttään. Kenttään kirjoitettu teksti tallentuu, kun lähetät laskun ensimmäistä kertaa.

 

Luotu: Päivitetty :
Palvelun toteuttaa Zendesk